Bangun Aman RA Free MP3 Download

Bangun

Download MP3
4.27 MB | 3.11 min.
141 downloads

Video

Lyrics

It's a one
It's a two
It's a one, two, three, come on!

(Woo!)
Dulu asyik mengadu kata aku tak ada apa
Selagi aku bernyawa, aku rasa aku berharta
Akal celik dan jiwa kental benda bukannya murah
Semua nak ke puncak, tak semua sanggup menghadap susah (brrahhh!)
Hari-hari aku bersyukur Ya Rabbi
Hidup sehari lagi untuk aku cuba lagi
Nak dipermudahkan urusan dan murah rezeki
Kalau jatuh sekali aku bangun tiga kali!

Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat (budak flat)

Izinkan aku memperkenalkan diri
Barangkali budak flat yang mungkin jadi Tan Sri
Hati bukan merah padi tapi merah 'rarri
Hajat masih sama, kaya sebelum mati
Sejuta akan datang, tarik masuk entah bila
Tapi aku nak pindah keluar dari flat ke villa
Kata aku gila ow, give it left macam [?]
Aku hanya kejarkan gol aku macam FIFA
Dulu lepak bawah blok, sekarang lepak rooftop
Sampai peminat sendiri kata "wa taknak lu stop"
Wa sanggup tunggu lebih setahun untuk lu drop
Wa jaga cakap bohong betul nak tengok lu top
6 peratus dah cam kenal aku pasti
Tahu nama aku naik macam GST (ay)
[?] believe me
Ayy you dream, you can feel me
Modal diri 100cc
Tengah-tengah bulan tak cukup gaji
Kenapa khayal sebab sakit hati
Diri tercandu pada duniawi
Modal diri hanya 1.3
Tengah-tengah bulan tak cukup gaji
Kenapa khayal sebab sakit hati
Diri tercandu pada duniawi (brrahh!)

Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun! (brrrahh!)
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat (budak flat)

Dulu asyik mengadu kata aku tak ada apa
Selagi aku bernyawa, aku rasa aku berharta
Akal celik dan jiwa kental benda bukannya murah
Semua nak ke puncak, tak semua sanggup menghadap susah (brrahhh!)
Hari-hari aku bersyukur Ya Rabbi
Hidup sehari lagi untuk aku cuba lagi
Nak dipermudahkan urusan dan murah rezeki
Kalau jatuh sekali aku bangun tiga kali!

Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun! (brrrahh!)
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun! (brrrahh!)

Budak flat
Budak flat (bangun!)
Budak flat
Budak flat (woo, bangun!)
Budak flat
Budak flat (bangun!)
Budak flat (woo)
Budak flat (bangun!)
Bangun, bangun